AIG Europe (Netherlands)

Verzekeringen – Rotterdam

“De combinatie van vakkennis, resultaatgericht werken en hoge mate van klantgerichtheid zowel intern als extern, maken Jeroen tot een professionele credit controller. Daarnaast is hij door zijn sociale karakter een echte teamplayer. Tijdens zijn opdracht bij AIG heeft hij een volwaardige portefeuille beheert waarbij collectie en opvolging van disputen centraal stonden.”

K. Chin-A-Kwie, manager AR

 

SAMSUNG Benelux B.V.

Consumer Electronics – Delft

 

TB Lease B.V.

Automotive – Breda

“Jeroen Kuil heeft in de tijd dat hij bij TB Lease werkte zich gepresenteerd als een credit manager die iedere aanvraag snel en objectief beoordeelde. Hij stond open voor de dialoog als een van de accountmanagers het niet met zijn beoordeling eens was. Nooit werd “zomaar” op basis van louter cijfers een post afgewezen maar werd er ook gekeken naar alle facetten bij een bedrijf. Tenslotte heeft hij, in de korte tijd dat hij bij ons werkte, de procesgang aanzienlijk versneld. Bedankt, we zullen je missen.”

M. Hessels, sales manager

 

EURETCO Financial Services B.V.

Retail – Hoevelaken

 

INTRES Financial Services B.V.

Retail – Hoevelaken

“Jeroen is een allround risicobeheerder. In zijn aanpak zijn kennis, tact, maar vooral ook vasthoudendheid en een heldere communicatiestijl de opvallende kenmerken. Hij had hierdoor een hoge succesfactor. Door zijn innemende karakter weet hij mensen aan zich te binden en is hij een uitstekende teamspeler.”

W. van Mechelen, manager Risicobeheer

 

ACHMEA Pensioen en levensverzekeringen B.V.

Verzekeringen – Amsterdam

“Ik heb Jeroen ingehuurd op detacheringsbasis voor de transitie van een aantal beroepspensioenfondsen vanuitTilburg naar Amsterdam. Jeroen heeft zich in deze periode bewezen een echte creditprofessional te zijn. Niet alleen coordineerde hij de werkzaamheden binnen de scope maar ook daarbuiten zette hij zich in om de gebeiden die raakvlakken hadden met het werk, soepel te laten verlopen. In dit transitiefacet was Jeroen de Linkinpin. Hij is in staat de grote lijnen te onderscheiden van de bijzaken en heeft met de benodigde helicopterview de transitie gerealiseerd. Jeroen is flexibel en ligt goed in een groep, heeft er geen moeite mee een coordinerende rol aan te nemen en daar waar nodig actief mee te raften in de heftige fases van de processen.
Jeroen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en onderscheid zich van andere gedetacheerden door het feit dat hij vrijwel per direct zich inleeft in de doelstelling van de organisatie. Hij wacht niet per definitie instructies af maar komt pro-actief met (verbeter) ideeen. Het was heel fijn samen werken met Jeroen.”

R. van Hout, teammanager credit management

 

INTERPOLIS Pensioen en levensverzekeringen B.V.

Verzekeringen – Groningen

“Jeroen is een voorbeeld van een bruggenbouwer. Hij is in staat om communicatie tussen afdelingen op en uit te bouwen. Een kundig persoon die weet wat Credit Management voor een bedrijf zou moeten zijn. Een consultant met de juiste mentaliteit. Afspraak is afspraak.”

F. Venhorst, Interim manager

 

DELL Computers

Hardware – Amsterdam

 

ABN-AMRO BANK N.V.

Bancair – Amsterdam

 

SOLVEON Incasso B.V.

Bancair – Utrecht

 

VROLIJK Groep B.V.

Schoonmaakdiensten – Den Haag